Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

PRIMAVERA on

aidon, sertifioidun luomu- ja luonnonkosmetiikan ammattisarja

Neljä kasvojenhoitolinjaa Primavera-kauneushoitoloissa

1. Revitalizing Rose Pomegranate - Elvyttävä Ruusu Granaattiomena

2. Moisturizing Neroli Cassis - Kosteuttava Appelsiininkukka Mustaherukka

3. Balancing Sage Grape Seed - Tasapainottava Salvia Viinirypäle

4. Calming Chamomile Borage - Rauhoittava Kamomilla Kurkkuyrtti

Primaveran kasvojenhoito- ja vartalonhoitotuotteita myyvät vain hoitolat (ei myynnissä tavarataloissa eikä luontaistuotekaupoissa).

Revitalizing Rose Pomegranate - Elvyttävä Ruusu Granaattiomena myynnissä vain kauneushoitoloissa

Elvyttävässä kasvojenhoitolinjassamme yhdistyvät heleyttävä ruusu (rakkauden kukka) ja runsaasti antioksidantteja sisältävä granaattiomena (kauneuden hedelmä). Nämä kaksi perinteistä kauneuden ainesosaa työskentelevät yhdessä luonnollisella tavalla lisäten ihon nuorekasta säteilyä, häivyttäen ohuita juonteita ja ryppyjä sekä parantaen ihon kiinteyttä ja elastisuutta. Kaikista luonnonkosmetiikkatuotteistamme on saatavilla sekä myynti- että ammattikoot. 

Valmiiden kasvojenhoitotuotteiden lisäksi Primavera Ruusu Granaattiomena -kasvohoitoelämyksen olennaisena osana ovat
  • Primaveran 100 % luomulaatuiset kasvi- ja siemenöljyt
  • Primaveran 100 % luomulaatuiset kukkavedet
  • luonnon erikoissavet ja spirulina
  • Primaveran aidot, luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt, jos kosmetologi on perehtynyt myös aromaterapiaan

Iloa ja luonnollista kauneutta®

Primavera Ruusu Granaattiomena -kasvohoito on ainutkertaisuudessaan tehokas ja ylellinen luomuhoitoelämys, jossa mm. kasvonaamio sekoitetaan vain läsnä olevaa asiakasta varten.

Ammattitaitoisella, sarjaan koulutetulla kosmetologilla on näin ollen rajattomat mahdollisuudet tehdä jokaisesta hoidosta juuri kyseiseen hetkeen ja kyseiselle asiakkaalle parhaiten soveltuva kokonaisvaltainen kasvohoito. Puhtaasta luonnosta peräisin olevien parhaiden aineiden valinnanvapaudesta ja asiakkaan kasvoilla näkyvästä hoidon tuloksesta syntyy hoidon saajan ja työtään rakastavan "luovan taiteilijan" yhteinen ilo.

Koska säännöllinen kotihoito on olennainen osa kauneudenhoitoa, sarjaan koulutettu kosmetologi auttaa mielellään oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja opastaa niiden käytössä. Näitä puhtaita ja samalla tehokkaita sertifioidun luonnonkosmetiikan aarteita voi ostaa ainoastaan sarjaan koulutetuilta kosmetologeilta henkilökohtaisesti (ks. linkki Primavera-jälleenmyjät).


PRIMAVERA -  Pure nature. Perfect balance.