Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

PRIMAVERA-luonnonkosmetiikka

Primaveran kosmetiikkatuotteet ovat aitoa, sertifioitua luomu- ja luonnonkosmetiikkaa. Kaikilla Primaveran luonnonkosmetiikkatuotteilla on NATRUE-sertifiointi, joka kertoo myös tuotteissa olevan luomuviljeltyjen tuotteiden määrän. Korkeimmassa NATRUE:n luomuluokituksessa luomuviljeltyjä valmistusaineita on yli 95 %. NATRUE:ssa vettä ei lasketa luomuainesosiin mukaan, kuten joissakin muissa sertifiointitavoissa.

Primavera on aidon luomu- ja luonnonkosmetiikan ammattisarja, jota myydään ja käytetään vain sarjaan koulutetuissa hoitoloissa sekä kauneusalan oppilaitoksissa.

Pure nature. Perfect balance.

Primaveran kokonaisvaltaisesti hoitavien ihonhoitotuotteiden ydin ovat
  • puhtaat, luomulaatuiset kasvi- ja siemenöljyt (pohjaöljyt), jotka mm. ravitsevat, eheyttävät ja suojaavat ihoa sekä tukevat ihon uudistumista
  • luomulaatuiset kukkavedet, jotka mm. kosteuttavat ja kirkastavat ihoa
  • kallisarvoiset, luomulaatuiset eteeriset öljyt, jotka mm. tasapainottavat ihoa ja hoitavat mieltä monin tavoin
Suurin osa tuotteiden raaka-aineista saadaan Primaveran omista, eri puolilla maapalloa olevista luomuviljelyprojekteista. Reilun kaupan periaatteita kunnioittava, jo vuosikymmeniä kestänyt pitkäjänteinen yhteistyö mm. Intian, Turkin, Perun, Nepalin, Ranskan ja Italian luomuviljelyprojekteissa on yksi Primaveran toiminnan kulmakivistä.

Viidentuhannen vuoden taakse juurensa juontavaa aromaterapeuttista viisautta ja eri puolilla maapalloa paikallisten viljelijäiden kanssa reilussa yhteistyössä tuotettuja parhaita luomulaatuisia raaka-aineita taidokkaasti hyödyntävä Primavera - luonnonkosmetiikka hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Se vaalii sekä sisäistä että ulkoista kauneuttasi.

Primaveran aidot luonnonkosmetiikkatuotteet eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita, säilöntäaineita (ei parabeeneja), eivätkä myöskään synteettisiä hajusteita eikä väriaineita. Kaikilla Primaveran kasvo- ja vartalonhoitotuotteilla on aidon luonnonkosmetiikan takeena kansainvälinen NATRUE-sertifiointi.

Primavera-tuotteita tai niiden ainesosia ei ole testattu eläinkokein. Primavera Life GmbH on IHTK:n jäsen (International Manufactory Association against Animal Testing in Cosmetics).

 

> Primavera-luonnonkosmetiikkatuotteita verkkokaupassamme (Ruusu Granaattiomena -tuotteet vain kosmetologeilta)

> Primavera on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n täysjäsen - Tässä tarkemmin

> Tästä voit lukea NaTrue-sertifioinnista (englanniksi ja saksaksi)