Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Ruusuterapia

Ruusuterapia® on Kaija Puron kehittämä puhtaiden ruusujen energiaan perustuva itsehoitomuoto.

Ruusuterapia pohjautuu englantilaisen tohtori Edward Bachin 1930-luvulla kehittämään Bach-kukkaterapiaan. Bachin kukkaterapiasarjaan kuuluu 38 erilaista luonnonkasveista tehtyä uutetta. Bach-kukkaterapia tunnetaan hyvin eri puolilla maapalloa. Maailmalla on lisäksi lukuisia erilaisista kasveista tehtyjä kukkatippasarjoja.

Kaija Puron kehittämä Ruusuterapia poikkeaa muista kukkaterapiasarjoista siten, että siinä keskitytään vain luomuruusuihin. Toisena erona on se, että ruusuterapiaan kuuluu sisäisesti nautittavien Ruusuenergiatippojen™ lisäksi myös ulkoisesti käytettävät, tuoksuvat Ruusuenergiaöljyt®.

Ruusupuu

Puhdasta ruusujen energiaa sisäisesti

Ruusupuu Ruusuterapia-sarjaan kuuluu tällä hetkellä 28 erilaista ruusua (ruusuenergiatippaa). Kullakin ruusuterapiasarjaan valitulla ruusulla on omia erityisiä hoitavia ominaisuuksia eli kunkin ruusun energian laatu on erilainen.

Kaija Purolle on pitkän kehitystyön aikana kehittynyt herkkä kyky erottaa ruusujen erilaisia hoitavia ominaisuuksia toisistaan. Sarjaa kehittäessään hän on pyrkinyt poimimaan siihen mukaan hyvin erityyppisiä ja eri puolilta maapalloa kotoisin olevia ruusuja. Perinteisillä Suomen pihoilla ja kartanoilla kasvatettavilla ruusuilla (esimerkiksi juhannusruusu ja valamonruusu) ja suomalaisilla löytöruusuilla (esimerkiksi onnenruusu) on sarjassa merkittävä osuus.


Keskeistä ruusuterapiassa

Ruusuterapia on energeettinen itsehoitomuoto, jossa ruusuenergiatippojen ja -öljyjen avulla vahvistuu niitä käyttävän henkilön yhteys luonnon harmoniaan ja henkilön omaan todelliseen olemukseen.

Puhdasta ruusujen energiaa sisältävät tuotteet hoitavat energiakenttää täyttämällä sitä uudella puhtaalla energialla. Ne purkavat vanhaa energiaa erityisesti unien aikana ja siten tekevät tilaa uusille oivalluksille itsestä ja omasta käyttäytymisestä. Unet voivat olla varsin erikoisia. Tunnepurkauksiakin voi joskus ilmetä, mutta ilon ja onnen hetket ovat entistä kultaisempia.

Ruusuterapiassa on keskeistä myös se, että sisäisesti nautittavien ruusuenergiatippojen käyttäjä valitsee AINA itse oman ruusunsa (tai omat ruusunsa). Hän kirjoittaa itse oman tarinansa - paras asiantuntija kun on itsensä suhteen. Näin yhteys sisimpään alkaa rakentua ensi kohtaamisesta alkaen. Oma intuitio vahvistuu, kun sitä käytetään. Lisäksi hän alkaa näin ottaa entistä enemmän vastuuta omista tunnetiloistaan, valinnoistaan ja omasta elämästään. Ruusut vahvistavat intuitiota ja avaavat sydäntä. Oman ruusun valinta onkin helppoa, kun vain yksinkertaisesti luottaa omaan sydämen ääneen eikä juutu liian älyllisen pohdiskelun koukeroihin.

Ruusuterapia on täysin turvallinen itsehoitomuoto kaiken ikäisille. Se sopii hyvin myös muiden hoitojen tueksi hyvää mieltä tuomaan ja oloa harmonisoimaan sekä henkistä kehitystä auttamaan. Ennen kaikkea ruusuterapia on mitä parhain auttaja omaksi todelliseksi itseksi avautumisessa ja oman todellisen itsen ilmentämisessä tässä ja nyt.

> Tutustu Ruusuenergiatippoihin (kukkatippoihin)

> Ruusuenergiatippojen käyttöohje

>Tilaa tästä helposti Ruusuenergiatippoja: Ruusupuu.fi-verkkokauppaan

Ruusupuu

HUOM!
Ruusuterapia (tai kukkaterapia) ei korvaa lääkärin tai muun terveydenhoitohenkilökunnan tekemää hoitoa, diagnoosia eikä lääkitystä. Lääkärin määräämää lääkitystä ei pidä lopettaa eikä lääkärin puoleen kääntymistä pitkittää.