Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Suomalaiset Ruusuenergiatipat

Finnish Rose Flower Essences

Ruusuterapia® itsehoitomenetelmään kuuluu tällä hetkellä 28 erilaista luonnonmukaisesti kasvatetuista ruusuista valmistettua suomalaista Ruusuenergiatippaa (kukkatippaa).

Ruusupuu Ruusuenergiatipat™ valmistetaan rakkaudella ja hellävaraisena käsityönä Sammatissa sijaitsevassa luomuruusutarhassa. Ruusuenergiatippojen valmistaminen on suurta kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä vaativaa: Istutettua ruusuntainta on vaalittava rakkaudella ja luonnonmukaisesti vähintään 5-7 vuotta, jotta se myös energeettisesti puhkeaa täyteen loistoonsa. Ruusuenergiatippojen valmistuksessa käytetään vain tätä tärkeää hoitavaa tehtävää varten kasvatettuja, täydessä loistossaan olevia ruusun kukkia ja samoja periaatteita kuin kukkaterapian 1930-luvulla kehittäneen Edward Bachin kukkatipoissa.

Valvottuun luomutuotantoon kuuluva luomuruusutilamme ei ole yleisölle avoin, koska halutaan säilyttää täysi rauha ruusujen kukinnan ja tippojen valmistuksen aikana. Pääset kuitenkin kurkistamaan ruusutarhaan näiden nettisivujen myötä, sillä kaikki näillä sivuilla olevat ruusukuvat ovat Kaija Puron useiden vuosien aikana ottamia kuvia ruusuista, joista tipat on valmistettu.

Oman ruusun tai useamman valinta käy parhaiten siten, että katselet ruusujen kuvia ja annat sydämesi valita. Oma ruususi näyttää kaikkein kauneimmalta ja kutsuvalta - luota oman ruususi kutsuun. Sen jälkeen voit lukea ruusuun liittyvät avainsanat. Helppoa, kun vain muistat luottaa sydämesi ääneen!
Ruusupuu

Kunkin ruusun hoitavia, energeettisiä ominaisuuksia kuvataan tässä avainsanoilla.

Avainsanat kertovat niistä teemoista ja tunnetiloista, jotka liittyvät kunkin ruusun energiaan. Sisäisesti nautittavien ruusuenergiatippojen valinnan lisäksi saat avainsanoista uutta näkökulmaa oman puutarhasi katseluun ja kuunteluun. Niinpä kun näet vaikkapa apteekkarinruusun, saatat kuulla sen kannustavan viestin ilmaista itseäsi entistä värikkäämmin.

> Tilaa Ruusuenergiatipat(kukkatipat) verkkokaupastamme
> Ruusuenergiatippojen käyttöohje