Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Laadun symboli

Miksi Primavera?

Primavera muuntaa kasvien puhtaita, arvokkaita ainesosia ja energiaa tuotteiksi, joita käytetään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, elämänlaatuun, luonnolliseen kauneuteen ja iloon. Kasvit kasvatetaan luonnonmukaisesti eri maanosissa ja eri kulttuureissa.


Puhtaus

Primavera

Kaikissa Primavera-tuotteissa yhdistyvät vain parhaat luonnon ainesosat. Primavera torjuu johdonmukaisesti synteettiset lisäaineet tuotteissa ja tarjoaa vain 100 % puhtaita ja luonnollisia tuotteita. Valvotuilta luomutiloilta saatavat raaka-aineet on uutettu hellävaraisissa kasviystävällisissä prosesseissa, jotka vastaavat huippustandardeja. Päätöksien ydin on ympäristön ja luonnon kunnioittamisessa.


Energia

Primavera-öljyt sisältävät luonnollisen, aidon ja vahvan kasvien energian. Öljyt aktivoivat, rentouttavat tai tasapainottavat aisteja. Ne edistävät terveyttä, hyvinvointia ja harmonista tasapainoa kehon, mielen ja sielun välillä.


Elämän laatu

Primavera-tuotteiden valmistamiseen osallistujat ovat inspiroituneita ja hyvillään voidessaan luoda tuotteita, jotka kohottavat elämän laatua.


Primaveran laadun symboli

Antiikin aikana, Villa Arianna oli kukoistava kartano Stabiaen kaupungissa, Etelä-Italiassa. Se oli kuuluisa kylpylöistä, loistavista puutarhoista ja koristelluista seinämaalauksista. Kuuluisa "Primavera" fresko löydettiin sieltä.

Tämä 2000 vuotta vanha taideteos kuvaa Kevään Jumalatarta, joka symboloi kukoistavaa elämää, jatkuvaa uudistumista, rikasta satoa ja terveyttä.

Tänä päivänä se toimii laadun symbolina Primaveran puhtaille eteerisille öljyille ja huippulaatuisille, luonnollisille ihonhoitotuotteille.

PrimaveraPrimavera