Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Primavera - The Pure Joy of Life

Puhdasta Elämäniloa

Vuodesta 1986 alkaen olemme Primaveralla keskittyneet korkealaatuisiin tuotteisiin, joiden valmistusaineet ovat peräisin luomukasveista, -yrteistä ja -hedelmistä. Intohimolla ja antaumuksella uutamme puhtaita ja luonnonmukaisia eteerisiä öljyjä kasveista, jotka kasvavat tiloilla eri puolilla maailmaa. Luomuviljelyprojektit ovat työmme sisältö ja ydin. Reilun kaupan -periaatteita kunnioittava pitkäjänteinen yhteistyö viljelijöidemme kanssa on tehnyt mahdolliseksi saavuttaa korkeimmat laatustandardit lähes 200 erilaisen kasvin, kukan ja hedelmän osalta.

Laadun ja puhtauden takaamiseksi tutkimme ja testaamme tarkasti kaikki käyttämämme jalostamattomat raaka-aineet, jotka ovat perusta kaikille Primavera-tuotteille. Näillä tuotteilla on tasapainottava, harmonisoiva, hoitava ja parantava vaikutus iholle.

Filosofiamme perustana on se, että ymmärrämme ihmiskunnan ja luonnon välisen tasapainon tärkeyden hyvinvoinnille. Tekemällä yhteistyötä viljelijöiden kanssa ja tukemalla luomuprojekteja, Primavera takaa omalta osaltaan ympäristöystävällisen maatalouden ja puhtaat tuotteet.

Toivotamme teille iloa matkallanne Primaveran jännittävässä maailmassa, ja kutsumme teidät jakamaan kanssamme "puhtaan elämäilon".

Ute Leube & Kurt L. Nübling
Primavera Life GmbH:n perustajat

Täältä voit lukea lisää Primavera Life GmbH:n kansainvälisestä toiminnasta: www.primavera-life.com  

Primavera