Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Primaveran Huonetuoksut

->"Eteeriset öljyt tuoksukäytössä - kiehtova matka mieleen" -blogipostaus Ruusuenergiaa.fi-blogissa

Käyttötapoja

Puhtaista 100 % eteerisistä öljyistä valmistettuja huonetuoksuja (tuoksusekoituksia) voit käyttää monella tapaa. Valitsemastasi huonetuoksusta riippuu millaisen tunnelman luot kotiisi tai työpaikallesi. Tuoksu vaikuttaa päivän pari vielä sen jälkeenkin, kun se on haihtunut ilmaan, joten lisää uutta öljyä vasta sitten.

Tuoksusekoitukset Tilaa tästä helposti Primaveran huonetuoksuja: Ruusupuu.fi-verkkokauppaan

Tuoksulamppu

Tiputa tuoksusekoitusta 1 - 4 tippaa tuoksulampun vesimaljaan (huoneen koosta ja valitusta tuoksusta riippuen). Lasten läsnä ollessa käytä pientä annostusta ja valitse lasten herkille nenille sopiva tuoksusekoitus.

Ethän jätä palavaa kynttilää yksin.


Tuoksulähde

Tuoksusekoitukset Tuoksulähde on ihanteellinen huonetuoksujen käyttötapa, kun haluat tuoksun lisäksi nauttia myös veden solinasta. Tuoksulähteessä ei kuitenkaan pidä käyttää tahmeita öljyjä (esim. santelipuu, bentzoe), koska ne ajan mittaan tukkivat pumpun. Useita kauniita malleja ja varapumppuja on saatavilla.

Irrotathan pistokkeen seinästä, kun olet kosketuksissa laitteessa olevan veden tai pumpun kanssa. Laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön (ei kylpyhuoneeseen). Annostus kuten tuoksulampussa. Vaihda vesi säännöllisesti. Tuoksulähde on myös hyvä ilmankostutin kuivalla talvisäällä.


Tuoksukivi

Tuoksusekoitukset

Huokoisesta materiaalista valmistetut tuoksukivet ovat käteviä käyttää lastenhuoneissa, eteisessä, kylpyhuoneessa, autossa, komeroissa ym. Tiputa huonetuoksua muutama tippa kivelle tai sen sisällä olevaan tyhjiöön ja nauti tuoksusta. Öljy haihtuu pikkuhiljaa ja levittää samalla miellyttävää tuoksua ympärilleen.

Ihastuttavan kauniita tuoksukiviä on iso valikoima: keijuja, enkeleitä, lootuksia, ruusuja ym.

Muista myös tuoksupakkaukset, joissa on öljy ja kätevä, suljettava tuoksurasia.


Tuoksusekoitukset

Tuoksuvalo

Tuoksukivi on sähkökäyttöisenä turvallinen ”tuoksulamppu”. Valittavanasi on kolme väriä ja kolme erilaista väritunnelmaa. Värin lisäksi saat myös tuoksun, kun lisäät lampun sisällä olevaan vesimaljaan tilanteeseen sopivaa tuoksusekoitusta. Annostus kuten tuoksulampussa.
Tuoksupuhallin (Aromastream) Tuoksusekoitukset

Sähkökäyttöinen tuoksupuhallin on ihanteellinen kotona, toimistossa, päiväkodeissa ym. esimerkiksi flunssa-aikaan. Tuoksupuhallin puhaltaa nimensä mukaisesti valitsemasi tuoksun ilmaan nopeasti ja turvallisesti.

Tiputa 1-4 tippaa valitsemaasi eteeristä öljyä tai tuoksusekoitusta laitteen mukana tulevaan suodattimeen, kierrä suodatin paikalleen, laita pistoke seinään ja laite on käyttövalmis. Varasuodattimia saatavilla. Samaa suodatinta käytetään moneen kertaan.

Tehokas ja turvallinen!


> Tilaa tuotteita Ruusupuu.fi-verkkokaupasta