Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Ruusuenergiatippojen käyttöohje

Ruusupuu Ruusuenergiatippoja™ voidaan käyttää usealla eri tavalla. Helpoin käyttötapa on nauttia tippa tai kaksi ostamastasi varastopullosta mielellään lähdeveden kera. Voit juoda veden joko kerralla tai pikku hiljaa päivän mittaan.

Tavallisin annostus on yksi tippa kerran tai kaksi kertaa päivässä. Kuuntele sydämesi ääntä niin tippojen valinnassa kuin annostuksenkin suhteen. Voit käyttää useampiakin ruusutippoja samanaikaisesti, mutta on suositeltavaa aloittaa totuttelu uusiin tippoihin vain yhden ruusun avulla.

Pidä taukoa tippojen käytössä pari kolmen viikon käytön jälkeen tai silloin kun se itsestäsi tuntuu sopivalta. Tipat toimivat yllättävän nopeasti ja alatkin unohdella ottaa tippoja, kun kyseinen teema alkaa olla energiatasolla käsitelty. Voit tuolloin laittaa tipat jääkaappiin odottamaan, jos ne kutsuvat sinua myöhemmin uudelleen. Yhdestä pullosta (lähes 200 tippaa) riittää yleensä pitemmäksi aikaa kuin kyseisten teemojen työstäminen vaatii.

Usein jo tippojen ottamista seuraavana yönä unet voivat olla erikoisia prosessiunia - keveitä tai vähän raskaampia poistumassa olevia tunnelatauksia. Ruusutipat auttavat sinua päästämään irti vanhasta ja tekevät tilaa uudelle, entistä kirkkaammalle energialle. Tunnepurkauksiakin voi joskus tulla pintaan ja itku voi olla välillä herkässä. Pidä taukoa tippojen ottamisessa, jos tuntuu siltä, että tipat herkistävät liikaa. Rakastava ja hyväksyvä suhtautuminen myös mahdollisia pintaan nousseita tummia tunteita kohtaan on siltana suurempaan ymmärrykseen ja iloon.

Toisaalta voi käydä niin, että ruusutipat tuovat heti tullessaan onnellisuuden hetkiä. Olet ne ansainnut, nauti niistä kaikessa rauhassa ja voit tuolloin pitää taukoa tippojen ottamisessa. Kuten huomaat, kuuntele sydäntäsi ja omaa rytmiäsi ruusutippojen ottamisessa.

Ravistamalla pulloa kevyesti ennen käyttöä laitat energian liikkeelle ja samalla mahdollisesti pullon pohjalle kertynyt hunaja sekoittuu omenaviinietikkaan. Nämä alkoholittomat Ruusuenergiatipat™ säilyvät raikkaina, kun avattu pullo säilytetään viileässä.

Käyttöpullon valmistus:
Yhdestä ostamastasi varastopullosta voit halutessasi valmistaa ns. käyttöpullon seuraavasti: Laita 30 ml:n pipettipulloon (saa mm. apteekista) pohjalle hiukan luomulaatuista omenaviinietikkaa (ja luomuhunajaa) ja täytä pullo lähdevedellä. Lisää siihen kaksi tippaa ostamastasi ruusutippapullosta. Ravista hyvin. Nauti näin valmistamastasi käyttöpullosta 1-2 tippaa 1-2 kertaa päivässä tai intuitiosi mukaan. Käyttöpullo säilyy viileässä noin kolme viikkoa. Voit halutessasi valmistaa samaan pulloon uuden käyttöliuoksen, kun ensi desinfioit pullon osineen keittämällä sitä vedessä noin 20 minuuttia. Samaan käyttöpulloon voit laittaa useampaakin ruusua. Myös muita kukkatippoja on mahdollista yhdistää ruusutippojen kanssa.


Toimikoot nämä suomalaiset ruusuenergiatipat kuin enkeleinä arjessasi – tuoden mukanaan mahtavia oivalluksia ja huikeita onnellisuuden ja ilon hetkiä!


> Tilaa Ruusuenergiatipat™ verkkokaupastamme