Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Primaveran luomulaatuiset kasvi- ja siemenöljyt (pohjaöljyt)

Puhtaat, yksinkertaiset, tehokkaat

Hemmottele itseäsi luonnon puhtaimmilla ja tehokkaimmilla öljyillä.Tilaa Primaveran luomulaatuiset öljyt helposti tästä: Ruusupuu.fi-verkkokauppaan

Tässä Kaija Puron uudessa Ruusuenergiaa.fi-blogissa mm. "Jojobaöljy - luonnonmukaisen ihonhoidon ihmeaine - 10 parasta jojoban käyttövinkkiä ".

Kasvi- ja siemenöljyt - Ihanteelliset hoitoaineet ihollesi

Kylmäpuristetut pohjaöljyt eli kasvi- ja siemenöljyt ovat lempeitä ja elinvoimaisia ravinteita ihon- ja hiustenhoidossa. Ne sisältävät runsaasti pehmentäviä ja bioaktiivisia aineita, jotka vahvistavat ihon luonnollisia suojamekanismeja. Ne kosteuttavat ja suojaavat jättäen ihon pehmeäksi, silkkimäiseksi ja joustavaksi.

Kasvi- ja siemenöljyt kohottavat fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Jo vuosisatojen ajan on kylmäpuristettuja kasvi- ja siemenöljyjä, joihin on lisätty 100 % eteerisiä öljyjä, käytetty vartalon hierontaan ja aistien aktivoimiseen. Ihmiskäden rauhoittava kosketus, luonnon puhtaimpien kasvien tuoksut saavat aikaan ennenkokemattoman elämyksen.


Pohjaöljyt - kylmäpuristetut

Nämä kallisarvoiset öljyt saadaan hedelmistä, pähkinöistä ja siemenistä kylmäpuristamalla, Kylmäpuristusta käytetään, jotta elintärkeät ravinteet ja hyödylliset ravinteet säilyvät eheinä. Näitä ravinteita ovat vitamiinit, lesitiini ja tyydyttymättömät rasvahapot.


Uutetut öljyt - Yrteillä ja kukilla vahvennetut öljyt

Uutetut öljyt ovat sekoitus pohjaöljyistä ja kasveista. Tämä arvokas sekoitus saadaan aikaan kun kukat ja yrtit upotetaan oliivi- tai seesamöljyyn ja annetaan olla lasiastiassa auringossa useita viikkoja. Tällainen valoöljy upotusseos sisältää kaikki pohjaöljyn aktiiviset ainesosat sekä herkkien kukkien tuoksumolekyylit. Ne yhdessä tekevät sekoituksesta erityisen tärkeän ja hyödyllisen iholle.


> Tilaa kasvi- ja siemenöljyjä verkkokaupastamme

Oppimaan

Lähde: Primavera: Base Oils: Pure, Simple, Effective. Copyright (C) Primavera Life GmbH 2005.