Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Ostoksille

Ruusuvesi Luomu 100 ml - Organic Rose Water
Primavera Life GmbH
Ruusuvesi Luomu 100 ml - Organic Rose Water

Iki-ihana kestosuosikki! Luomuruusujen terälehdistä tislattu aito Ruusuvesi. Primaveran Turkin luomuviljelyprojektilta.

Luomulaatuinen ruusuvesi sopii hyväntuoksuiseksi, luonnolliseksi kasvovedeksi ja koko olemuksen raikastajaksi. Se puhdistaa, harmonisoi ja viilentää. Kaikille ihotyypeille. Hellii erityisesti kuivaa, herkkää ja couperoottista ihoa sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä.
Kauniin vihreässä lasisessa spray-pulllossa.

Suihkaise ruusuvettä kasvo- tai vartalovoiteen tai -öljyn alle. niin tuote imeytyy ja hoitaa paremmin. Samalla selviät pienemmällä määrällä voidetta tai öljyä eli säästät. Sulje silmät ennen kasvoille suihkaisua.

VINKKI 1: Kokeile luomuruusuvettä silmäkompresseihin. Poista silmämeikki. Kostuta vanulapun puolikkaat ensin vedellä ja suihkaise vanulappuihin luomuruusuvettä. Suihkaise luomuruusuvettä hiukan myös huoneilmaan, laita kostutetut vanulaput silmille ja rentoudu ruusun tuoksussa.

VINKKI 2: Tyhjällä lasisella kukkavesipullolla on jälkikäyttöä. Se sopii vaikkapa oman suihkutettavan huonetuoksun valmistamiseen. Tarkemmat ohjeet löydät esim. Good Mood - huonetuoksusekoituksen kohdalta.

Lue lisää ruusuvedestä tästä Kaija Puron blogista: http://www.ruusuenergiaa.fi

Määrä

Hinta: 22.30 €
Tuotenumero: 74102
Pakkauksen koko: 100 ml

Valmistaja: Primavera Life GmbH
Kategoria: Luomulaatuiset kukkavedet (kukkaisvedet) & Primavera-Kasvojenhoitotuotteet

Käyttöohjeet: Suihkaise ruusuvettä kasvo- tai vartalovoiteen tai -öljyn alle. niin tuote imeytyy ja hoitaa paremmin. Samalla selviät pienemmällä määrällä voidetta tai öljyä eli säästät. Sulje silmät ennen kasvoille suihkaisua.

Lisätietoja: Klikkaa tästä

Valmistusaineet (INCI): Rosa Damascena Flower Water* org, Alcohol* org:

*) = valvotusta luomutuotannosta

> Edellinen sivu