Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Ostoksille

Jojobaöljy* Luomu 100 ml - Organic Jojoba Oil
Primavera Life GmbH
Jojobaöljy* Luomu 100 ml - Organic Jojoba Oil

Primaveran kestosuosikki: Jojobaöljy (luomu) 100 ml

Huomaa myös uusi 50 ml:n koko!

Jojobaöljy - luonnonmukaisen ihonhoidon ihmeaine!

Primaveran luomulaatuinen, kylmäpuristettu jojobaöljy 100 ml. Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*org.

Käyttövinkkejä:
Luomulaatuinen jojobaöljymme sopii kasvojen ja koko vartalon kauneudenhoitoon ja kaikille ihotyypeille, myös atoopikoille ja akneihon hoitoon. Luomujojobaöljy on koostumukseltaan kevyt ja hyvin imeytyvä eikä jätä ihoa öljyisenoloiseksi. Se kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Imeytyy parhaiten ihon ollessa hiukan kostea.

Luomujojobaöljyä voi käyttää myös hiusten ja päänahan hoitoon. Se sopii myös meikin poistoon ja suojaa ihoa kosteuden haitumiselta.

Odottavien äitien raskausarpien ehkäisyyn se on turvallinen tuote ja vauvojen pepun herkälle iholle mitä parhain. Luomujojobaöljymme sopii niin vauvahierontaan kuin miesten kasvojen karhealle iholle.

Lähes tuoksuttomana jojobaöljy on hyvä myös erilaisten eteerisiä öljyjä sisältävien vartaloöljyjen ja parfyymien valmistukseen.

Jojobaöljyllämme on muista pohjaöljyistä poiketen hyvin pitkä säilyvyysaika: Tällä hetkellä myynnissä olevan luomujojobaöljymme parasta ennen päivämäärä on 09/2021. Säilyy huoneenlämmössä. (Jähmettyy viileässä, mutta normalisoituu huoneenlämmössä.)

Kaunis vihreä, UV-suojattu 100 ml:n lasipullo, jonka voit käytön jälkeen laittaa värillisen lasin keräykseen - ja luonto kiittää!

Lue lisää jojobaöljystä Primavera News -blogista. Ks. Lisätietoja -linkki alla.

Määrä

Hinta: 26.99 €
Tuotenumero: 74302
Pakkauksen koko: 100 ml

Valmistaja: Primavera Life GmbH
Kategoria: Luomulaatuiset kasvi- ja siemenöljyt

Käyttöohjeet: Käyttövalmis iholle sellaisenaan. Imeytyy parhaiten ihon ollessa hiukan kostea. Säilyy hyvin huoneenlämmössä. Lue lisää jojobasta Primavera News -blogista. Linkki alla.

Lisätietoja: Klikkaa tästä

Valmistusaineet (INCI): Simmondsia chinensis seed oil*org.
(*Certified organic = 100 % luomu)

> Edellinen sivu