Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Ostoksille

Tuoksupuhallin Aroma Stream - sähkökäyttöinen
Primavera Life GmbH
Tuoksupuhallin Aroma Stream - sähkökäyttöinen

Turvallinen sähkökäyttöinen "tuoksupuhallin"

Tässä mallissa 100 % eteerisen öljyn tipat (1-3 tippaa) lisätään puhaltimen alla olevaan suodattimeen ja laite puhaltaa hiljaisesti, mutta tehokkaasti tuoksun huoneeseen. Samaa suodatinta voi käyttää kauan aikaa, koska öljy haihtuu pois. Varasuodattimia on saatavilla.

Erinomainen esimerkiksi flunssa-aikana, koska se on helppo kierrättää huoneesta toiseen. Hyvien eteeristen öljyjen ja tämän laitteen avulla huoneilmasta saa puhdistettua ilmassa leijuvia bakteereita.

Flunssa-aikana puhaltimeen sopivia eteerisiä öljyjä ovat esimerkiksi laventeli fine*luomu, tea tree*luomu ja eukalyptus radiata (australialainen)*luomu (tämä eukalyptus-laatu pienille nenille ja vuosia paljon nähneille herkille nenille) tai eukalyptus globulus*luomu.

Jos unen saanti on ongelmana, niin puhaltimessa voisi käyttää 1 - 2 tippaa 100 % eteeristä laventeliöljyä noin puolen tunnin ajan ennen nukkumaanmenoa, ja näin luoda makuuhuoneeseen rauhoittavan ilmapiirin.

Suosittelemme tätä turvallista puhallinta erityisesti lapsiperheille, päivähoitopaikkoihin ja sairaaloihin.


Hinta: 74.50 €
Tuotenumero: 41025
Pakkauksen koko: sähkökäyttöinen tuoksupuhallin (sis. yksi suodatin
Varastosaldo: Loppu

Valmistaja: Primavera Life GmbH
Kategoria: Tuoksulamput ja -puhaltimet

Käyttöohjeet: Lisää suodattimeen 1-3 tippaa eteeristä öljyä ja kierrä se paikalleen. Laita pistoke seinään, säädä puhalluksen voimakkuus ja anna eteeristen öljyjen hoitaa ja puhdistaa. (Eteerinen öljy ei kuulu pakkaukseen.)

Muistathan varovaisen öljyn annostelun, jos pieniä neniä on paikalla - yksi tippa voi olla sopiva määrä.

Lisätietoja: Klikkaa tästä

> Edellinen sivu