Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Ostoksille

Suomalaiset Ruusuenergiatipat™ - Flower Essences

Bach-kukkaterapiaan pohjautuvaan - Ruusuterapia-itsehoitomenetelmään kuuluu nyt 28 suomalaista Ruusuenergiatippaa (kukkatippaa). Ruusuenergiatippoja käytetään sisäisesti tippa tai kaksi kerrallaan. Anna sydämesi valita omat ruususi.

Ruusuterapiassa on tärkeää, että valitset aina itse omat ruusuenergiatippasi. Vain itse valitsemiesi ruusuenergiatippojen avulla voit vahvistaa intuitiotasi ja yhteyttäsi omaan todelliseen itseesi. Luota siihen, että olet paras asiantuntija oman todellisen itsesi suhteen. Tuotteet ovat täysin turvallisia kaikille. Kokeile rohkeasti ja tilaa omasi jo tänään.

Tuotealueet

Setti I: Ruusuenergiatipat™ - Rose Flower Essences Setti I: Ruusuenergiatipat™ - Rose Flower Essences

Tästä kahdentoista ensimmäisen ruusutipan sarjasta löydät tavallisimpia suomalaisia ruusuja ja niistä hellävaraisena käsityönä valmistettuja Ruusuenergiatippoja (kukkatippoja).

Anna sydämesi valita omasi, ja kokeile rohkeasti, kuinka ruusutipat todella hoitavat Sinua!

Setti II:Ruusuenergiatipat™ - Rose Flower Essences Setti II:Ruusuenergiatipat™ - Rose Flower Essences

Nämä seuraavat kaksitoista Ruusuenergiatippaa (kukkatippaa) ovat teemoiltaan ehkä hiukan haasteellisempia kuin ensimmäiset kaksitoista. Voit siitä huolimatta aloittaa myös näistä, jos sydämesi niin valitsee.

Setti III:Ruusuenergiatipat™ -Rose Flower Essences Setti III:Ruusuenergiatipat™ -Rose Flower Essences

Uusimmat tulokkaat Ruusuenergiatippasarjaan löydät tästä. Valovoimaisia ja hienovaraisia hoitajia kaikki. Voit valita myös näistä. Koska Sinä olet paras asiantuntija oman todellisen itsesi suhteen, niin olet myös ehdottomasti paras henkilö valitsemaan omat ruususi. Vain itse valitsemiesi Ruusuenergiatippojen avulla voit vahvistaa intuitiotasi ja yhteyttäsi omaan todelliseen itseesi.

Nämä sivut on tehty, jotta voit aina valita itse omat ruususi. Sinun tarvitsee vain luottaa siihen, että oma sydämesi ohjaa Sinut juuri niiden ruusujen luo, joita nyt eniten tarvitset. Anna kuvien "puhua" sinulle ennen kuin luet tekstit. 1 - 3 ruusua on sopiva määrä. Tämä hetki on voiman hetki! Voit aloittaa itsestäsi välittämisen tilaamalla omat ruusutippasi tai ruusuenergiaöljysi nyt.> Edellinen sivu