Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Ostoksille

Primavera - Luonnonkosmetiikka

Primaveran aito, NATRUE-sertifioitu luomu- ja luonnonkosmetiikka. NATRUE-sertifointi kertoo aitouden lisäksi myös tuotteeseen sisältyvien luomuviljeltyjen aineiden määrän.

Primavera haluaa tarjota asiakkailleen parasta kasvojen ja vartalonhoitoon. Primaveran NATRUE-sertifioidut luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteet on valmistettu parhaista, aidoista luonnon raaka-aineista. Suurin osa tuotteiden raaka-aineista saadaan Primaveran reilun kaupan periaatteita kunnioittavista luomuviljelyprojekteista eri puolilta maapalloa. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä emulgointiaineita, kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita eikä väri- tai täyteaineita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Tuotteita tai niiden ainesosia ei testata elämillä. Täydelliset INCI-listat ja käyttöohjeet näet klikkaamalla ao. tuotekuvaa ('näytä tuote').

"Ne tuntuvat niin hyvältä iholla, ja niistä tulee hyvä mieli" on asiakkaittemme yleisin kommentti näistä kokonaisvaltaisesti hoitavista tuotteista. Ne tekevät hyvää sekä ihmiselle että luonnolle. Neroli-Cassis, Salvia-Viinirypäle, Kamomilla-Kurkkuyrtti ja Ruusu-Granaattiomena -kasvojenhoitotuotteiden lisäksi Primaveran aitoon luomu- ja luonnonkosmetiikkaan kuuluvat vartalonhoitotuotteet (neljä tuotelinjaa) sekä erikoishoitotuotteet.

Primavera on luomu- ja luonnonkosmetiikan ammattisarja, jota myydään vain hoitoloissa.

Tuotealueet

Primavera-Kasvojenhoitotuotteet Primavera-Kasvojenhoitotuotteet

Pure nature. Perfect balance.

Primaveran NATRUE-sertifioidun, aidon luomu- ja luonnonkosmetiikan kasvohoitotuotteista löydät parasta kasvojesi hoitoon ja hellimiseen sekä hyvää mieltä. Tuotteiden tehokkuus perustuu puhtaisiin luomulaatuisiin kasviperäisiin ainesosiin ja luomulaatuisiin eteerisiin öljyihin. Tuloksena on luonnollisesti kaunis, terve ja säteilevä iho sekä tasapainoinen ja harmoninen keho ja mieli.

Ruusupuu.fi-verkkokaupassamme on saatavilla Primaveran Kosteuttava Neroli Cassis - Moisturizing Neroli Cassis ja Tasapainottava Salvia Viinirypäle - Balancing Sage Grapeseed, Rauhoittava Manuka Kurkkuyrtti - Calming Chamomile Borage ja Elvyttävä Ruusu Granaattiomena - Revitalizing Rose Pomegranate -linjan kasvojenhoitotuotteet.

Kaikissa Primaveran kosmetiikkatuotteissa on aidon luomu- ja luonnonkosmetiikan takeena NATRUE-sertifiointi.

Energisoiva Inkivääri Lime - Energizing Energisoiva Inkivääri Lime - Energizing

Primaveran Energisoiva vartalonhoitolinja aktivoi kehoa ja inspiroi mieltä. Sarja ammentaa voimansa elämää sykkivästä inkivääriöljystä, virkistävästä limestä ja ravitsevasta jojobaöljystä. Ihanteellinen normaalille ja kuivalle iholle. Tähän tuotelinjaan kuuluvat vartaloöljy, vartalovoide, käsivoide, deodorantti ja suihkugeeli. Kaikki Inkivääri Lime -tuotelinjan tuotteet ovat NATRUE-sertifioitua, aitoa luomu- ja luonnonkosmetiikkaa.

Rentouttava Laventeli Vanilja - Relaxing Rentouttava Laventeli Vanilja - Relaxing

Primaveran Rentouttava vartalonhoitolinja hellii kuivaa ihoa ja tyynnyttää mieltä. Tässä lempeässä vartalonhoitolinjassa yhdistyvät rauhoittava eteerinen laventeliöljy ja lämmin vaniljaöljy sekä kosteuttava luomuhelokkiöljy. Erinomainen kuivalle, herkälle iholle. Tuotelinjaan kuuluvat vartaloöljy, vartalovoide, deodorantti ja suihkugeeli. Kaikki Laventeli Vanilja -tuotelinjan tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua, aitoa luomu- ja luonnonkosmetiikkaa.

Harmonisoiva Ruusu Osmanthus - Harmonizing  Harmonisoiva Ruusu Osmanthus - Harmonizing

Primaveran uudessa Harmonisoivassa vartalonhoitolinjassa aito eteerinen ruusuöljy ja eteerinen osmanthusöljy edistävät solujen uudistumista, tasapainottavat mieltä ja saavat ihon säteilemään heleänä. Täydellinen aikuiselle naiselle. Tähän tuotelinjaan kuuluvat vartaloöljy, vartalovoide ja suihkugeeli. Kaikki Ruusu Osmanthus -linjan tuotteet ovat NATRUE-sertifioitua, aitoa luomu- ja luonnonkosmetiikkaa.

Virkistävä Minttu Sypressi - Refreshing Virkistävä Minttu Sypressi - Refreshing

Primaveran uusi Virkistävä vartalonhoitolinja selkeyttää mieltä ja puhdistaa kehoa. Jokainen tämän tuotelinjan tuote sisältää raikasta eteeristä minttuöljyä, kirkastavaa eteeristä sypressiöljyä ja runsaasti ihoa pehmittäviä ainesosia sisältävää aprikoosinkiviöljyä. Hyvä valinta kaikille ihotyypeille. Tähän tuotelinjaan kuuluvat vartaloöljy, vartalovoide, suihkugeeli ja suihkukuorinta. Kaikki Minttu Sypressi -tuotelinjan tuotteet ovat NATRUE-sertifioitua, aitoa luomu- ja luonnonkosmetiikkaa.

Luonnonkosmetiikan matkapakkauksia Luonnonkosmetiikan matkapakkauksia

Täältä löydät mukavia matkapakkauksia Primaveran puhtaasta luomu- ja luonnonkosmetiikasta. Poimi mukaasi yksi tai useampi. Hoida, kokeile ja hemmottele!> Edellinen sivu