Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Tuotevalikoima

Uutta ja ajankohtaista Uutta ja ajankohtaista

Uusimmat ja ajankohtaisimmat tuotteemme löydät tästä tuoteryhmästä.

Suomalaiset Ruusuenergiatipat™ - Flower Essences Suomalaiset Ruusuenergiatipat™ - Flower Essences

Bach-kukkaterapiaan pohjautuvaan - Ruusuterapia-itsehoitomenetelmään kuuluu nyt 28 suomalaista Ruusuenergiatippaa (kukkatippaa). Ruusuenergiatippoja käytetään sisäisesti tippa tai kaksi kerrallaan. Anna sydämesi valita omat ruususi.

Ruusuterapiassa on tärkeää, että valitset aina itse omat ruusuenergiatippasi. Vain itse valitsemiesi ruusuenergiatippojen avulla voit vahvistaa intuitiotasi ja yhteyttäsi omaan todelliseen itseesi. Luota siihen, että olet paras asiantuntija oman todellisen itsesi suhteen. Tuotteet ovat täysin turvallisia kaikille. Kokeile rohkeasti ja tilaa omasi jo tänään.

Luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt Luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt

Tervetuloa Ruusupuu.fi-verkkokauppaan! Täältä löydät Primaveran luomulaatuisia 100 % eteerisiä öljyjä! Luomuöljyvalikoimamme on yksi Suomen parhaita!

Suurin osa Primaveran eteerisistä öljyistä saadaan Primaveran reilun kaupan periaatteita kunnioittavilta luomuviljelyprojekteilta eri puolilta maapalloa. Aidot ja huippulaatuiset, ammattilaisten käyttämät luomuöljyt ovat nyt saatavillasi.

Muistathan, että 100 % eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä. Niitä EI pidä käyttää sisäisesti eikä laimentamattomana suoraan iholle. Eteerisiä öljyjä iholle käytettäväksi laimennettaessa käytetään hyvin pieniä pitoisuuksia (perusterveille aikuisille yleensä 0,5 % - 2,0 %; Yksi tippa eteeristä öljyä 10 ml:aan pohjaöljyä on 0,5 %. Kaksi tippaa 10 ml:aan pohjaöljyä on 1 % jne.). Yksi tippa on paljon! Eteeristen öljyjen terapeuttisiin ominaisuuksiin ja käyttörajoituksiin tulee perehtyä huolellisesti ennen öljyjen käyttöä. Jos et tarkoin tunne kyseistä eteeristä öljyä, niin käytä sitä tippa tai kaksi vain tuoksukäytössä (tuoksulampussa/tuoksukivellä/nenäliinassa tms.), tai pyydä kotikäyttöohjeet koulutetulta aromaterapeutiltasi. Tarkemmat eteeristen öljyjen säilytys- ja turvaohjeet Lue lisää -linkissä.

Tässä yli 80 eteerisen öljyn valikoima! Mitkä ovat omat suosikkisi?

Huonetuoksut eteerisistä öljyistä Huonetuoksut eteerisistä öljyistä

Primaveran huonetuoksut (tuoksusekoitukset) 100 % eteerisistä öljyistä luovat kotiisi ja työpaikallesi uutta tunnelmaa ja puhdistavat ilmaa.

Valittavanasi on hemmottelevia (punainen etiketti), rentouttavia (sininen etiketti) energisoivia (vihreä etiketti) ja inspiroivia (keltainen etiketti) huonetuoksuja. Kaikki aitoja 100 % eteerisiä öljyjä taidokkaasti sekoitettuna.

Käyttö tuoksulampussa, -lähteessä, -kivellä jne.

Primavera - Luonnonkosmetiikka Primavera - Luonnonkosmetiikka

Primaveran aito, NATRUE-sertifioitu luomu- ja luonnonkosmetiikka. NATRUE-sertifointi kertoo aitouden lisäksi myös tuotteeseen sisältyvien luomuviljeltyjen aineiden määrän.

Primavera haluaa tarjota asiakkailleen parasta kasvojen ja vartalonhoitoon. Primaveran NATRUE-sertifioidut luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteet on valmistettu parhaista, aidoista luonnon raaka-aineista. Suurin osa tuotteiden raaka-aineista saadaan Primaveran reilun kaupan periaatteita kunnioittavista luomuviljelyprojekteista eri puolilta maapalloa. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä emulgointiaineita, kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita eikä väri- tai täyteaineita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Tuotteita tai niiden ainesosia ei testata elämillä. Täydelliset INCI-listat ja käyttöohjeet näet klikkaamalla ao. tuotekuvaa ('näytä tuote').

"Ne tuntuvat niin hyvältä iholla, ja niistä tulee hyvä mieli" on asiakkaittemme yleisin kommentti näistä kokonaisvaltaisesti hoitavista tuotteista. Ne tekevät hyvää sekä ihmiselle että luonnolle. Neroli-Cassis, Salvia-Viinirypäle, Kamomilla-Kurkkuyrtti ja Ruusu-Granaattiomena -kasvojenhoitotuotteiden lisäksi Primaveran aitoon luomu- ja luonnonkosmetiikkaan kuuluvat vartalonhoitotuotteet (neljä tuotelinjaa) sekä erikoishoitotuotteet.

Primavera on luomu- ja luonnonkosmetiikan ammattisarja, jota myydään vain hoitoloissa.

Luomulaatuiset kasvi- ja siemenöljyt Luomulaatuiset kasvi- ja siemenöljyt

Primaveran luomulaatuiset, kylmäpuristetut kasvi- ja siemenöljyt (pohjaöljyt) ovat erinomaisia ihon ja hiusten hoidossa jo sellaisenaan. Niitä tarvitaan myös, kun eteerisiä öljyjä halutaan käyttää ihon hoidossa. Useamman pohjaöljyn sekoitus on yleensä parempi kuin yksittäinen öljy. Lisää pohjaöljyistä Lue lisää -osastoltamme. Valikoimassamme on lähes kaksikymmentä luomulaatuista kasvi- ja siemenöljyä.

Luonnollista loistetta luomusta

Luomulaatuiset kukkavedet (kukkaisvedet) Luomulaatuiset kukkavedet (kukkaisvedet)

Primaveran luomulaatuiset kukkavedet ovat mukava lisä luonnolliseen kauneudenhoitoon. Kukkavedet syntyvät eteeristen öljyjen tislauksen sivutuotteena. Luomulaatuisina ne ovat upeita ja herkkiä luonnontuotteita. Niitä voi käyttää mm. kasvojen ja koko kehon virkistämiseen, kasvovetenä, kompresseihin, raikastavana matkaseurana ja omien parfyymien/huonetuoksujen valmistukseen. Primaveran kukkavedet ovat kaikki luomu- tai biodynaamista laatua.

Luonnollista loistetta luomusta

Tuoksukivet ja tuoksulyhdyt Tuoksukivet ja tuoksulyhdyt

Tästä tuoteryhmästä löydät kauniita tuoksukiviä, tuoksulamppuja sekä sähkökäyttöisiä tuoksupuhaltimia.

Kaikki ne auttavat tuomaan eteeristen öljyjen hyvät ominaisuudet kotiisi ja työpaikallesi.

LÖYTÖHINNALLA LÖYTÖHINNALLA

Tästä tuoteryhmästä voit tehdä edullisia löytöjä. Tuotteita on vain pieniä määriä!

Jos parasta ennen käyttöaika on lähellä, se on mainittu tuotekuvauksessa.

Siis vain nopeille!

LAHJOJA NAISELLE LAHJOJA NAISELLE

Tänne olemme koonneet hyvän olon ja hyvän mielen lahjoja Naiselle. Löydät vinkkejä sporttiselle naiselle, romantikolle ja "tuoksufriikille", leppoisaan oloon...

Lasipullot, rollonit ja parfyymipullot Lasipullot, rollonit ja parfyymipullot

Ruusuenergiaöljyt®

Näitä tuotteita ei ole saatavilla tällä hetkellä.

YRITYSASIAKKAAT

Arvoisa yritysasiakas

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä Yhteystiedot-sivulla olevalla lomakkeella. Puhtaita ja aitoja Primaveran luomutuotteita sekä sertifioituja Primaveran luonnonkosmetiikkatuotteita jälleenmyyvälle hoitolalle lähetämme tukkuhinnastot.

Yritysasiakkaalta tarvitsemme seuraavat tiedot: Yrityksen virallinen nimi ja postiosoite, puhelin, sähköpostiosoite ja Y-tunnus sekä mielellään hieman lisätietoa yrityksen toiminnasta (kauneushoitola/luontaishoitola).
Kiitos yhteydenotosta!

Huom. Jälleenmyyjät: Tukkutilaukset pyydämme tekemään sähköpostilla tai puhelimitse. Verkkokauppamme tilaukset käsitellään aina vähittäishinnoin.> Edellinen sivu