Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Verkkokaupan toimitusehdot

Yleiset tilausehdot
Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja oikeustoimikelpoinen.

Toimitamme Primavera-tuotteita vain Suomeen. Ulkomaille lähetettävistä Ruusuenergiaa - sarjan tuotteista pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen.

We deliver Finnish Rose Essences and Rose Energy Oils also to other countries. Please contact us in advance if you want to order.

Tilaus- ja toimitusehdot
Tilatut tuotteet toimitetaan postin välityksellä kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina. Tilauksen kokonaispainon mukaan määräytyvät postikulut lisätään tilauksen hintaan. Postikulut, minimitilausraja ja mahdollinen postikuluvapaa ostoraja näkyvät ostoskorissa ja tilauksen vahvistussivulla.

Tilaus tulee maksaa ennen toimitusta. Maksutapoina ovat eri pankkien verkkomaksut tai tilisiirto.

Arvioitu toimitusaika on 4 - 7 työpäivää. Useimmissa tapauksissa tuotteet postitetaan 1-2 työpäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus on tullut tilillemme. Jos toimitus olennaisesti viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Myyjä pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, jos tilattu tuote on loppuunmyyty tai jos tuotteen saatavuudessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Myyjä pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Asiakkaan on ilmoitettava tilatessaan nimensä ja osoitteensa sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Myyjä säilyttää asiakastiedot turvallisesti eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Virheellisen tai postissa rikkoutuneen tuotteen asiakas voi halutessaan palauttaa veloituksetta asiakaspalautuksena osoitteeseen: Ruusupuu Finland, Merivalkama 14, 02320 ESPOO. Pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen ennen tuotteen palauttamista, jotta voimme sopia siitä, että vaihdetaanko tuote uuteen vai palautetaanko kauppahinta.

Virheettömän tuotteen palautuskulut 1.6.2014 alkaen tulee asiakkaan maksaa itse (ks. lakimuutos 1.6.2014 alkaen). Tässäkin tilanteessa pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä etukäteen.


Tietosuojaseloste

Tietosuoja- ja rekisteriselosteemme löydät tältä sivulta: Tietosuoja.


Myyjän yhteystiedot ja Y-tunnus

Ruusupuu Finland
Merivalkama 14
02320 ESPOO
puh. +358 (0)10 23 111 23
Y-1370325-8
Rekisteröity kotipaikka: Espoo