Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Verkkokaupan maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme monen eri pankin verkkomaksulla, joka on nopein ja kätevin tapa. Myös ennakkomaksu tilisiirtoa käyttäen on mahdollista.

Ruusupuu Verkkokauppamme tilausten käsittely on suojattu käyttäen 128-bittistä SSL-yhteyttä. Itse maksutapahtuma (verkkomaksussa) tapahtuu oman pankkisi tietoyhteyksien kautta.


Nordean verkkomaksu

Ruusupuu

Mikäli sinulla oli tili Nordeassa, on nopein ja helpoin tapa maksaa tilauksesi Nordean verkkomaksun avulla. Maksu siirtyy tililtäsi automaattisesti ja on perillä myyjän tilillä välittömästi. Tilauksesi postitetaan tätä maksutapaa käyttäessäsi yleensä jo seuraavana työpäivänä.


Tilisiirto

Mikäli et omista käyttämiemme verkkopankkien tunnuksia, voit tilata tuotteet käyttäen tilisiirto-maksutapaa. Saat tilauksen varmistamisen jälkeen näytölle tilisiirtolomakkeen, jonka tietojen mukaan voit maksaa tilauksesi oman pankkisi kautta. Sinun tilauksesi postitetaan, kun maksu on saapunut tilillemme - rahan siirto kestää yleensä 1-2 pankkipäivää.


Tuotteiden toimitustavat

Toimitamme tilaamasi tuotteet sinulle postin välityksellä. Tilauksesi kokonaispainon mukaan määräytyvät postikulut lisätään tilauksesi hintaan. Näet postikulut ja eritellyn tilauksen kokonaissumman tilauksen vahvistussivulla.