Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Primavera Luomu Spa®

Ylellisiä luomuhoitoelämyksiä

Primavera Luomu Spa® -hoidot ovat ylellisiä, rentouttavia luomuhoitoelämyksiä. Hoidot vaalivat sekä sisäistä että ulkoista kauneuttasi. Hoito sisältää lämpimiä aromaattisia hauteita, ihoalueen kuorinnan, ravitsevan ampullin ja hoidettavan alueen rentouttavan hieronnan, läsnä ollessasi vain Sinua varten sekoitetun yksilöllisen erikoissavinaamion, hoitavan öljyn ja emulsion sekä raikastavan kukkaveden.

Puhtaat kasvojen ja vartalon hoitotuotteemme sisältävät luomulaatuisia, korkealuokkaisia kasvi- ja siemenöljyjä, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä ja kukkavesiä sekä luonnon erikoissavia ja merilevää. Hoitotuotteissamme on runsaasti luonnon parhaita ravinteikkaita ainesosia, elämän voimaa ja energiaa. Ne eheyttävät ja vahvistavat Sinua kokonaisvaltaisesti.

Primavera Luomu Spa® -hoitotuotteissa ei ole käytetty eläinkokeita, synteettisiä väri-, säilöntä- tai torjunta-aineita eikä parabeeneja. Hoitotuotteina käytämme vain parhaita Primaveran luomutuotteita ja puhdasta, NaTrue-sertifioitua Primaveran luomu- ja luonnonkosmetiikkaa.

Hoitoaika ja esimerkkihinnasto (hinnat vaihtelevat paikkakunta- ja hoitolakohtaisesti):

30 min hoito 30-37 € (sis. 1 hoito)
45 min hoito 40-45 € (sis. 1 hoito)
60 min hoito 52-65 € (sis. 1-2 hoitoa)
90 min hoito 78-95 € (sis. 1-3 hoitoa)
120 min hoito 96-110 € (sis. 1-4 hoitoa)

Valittavanasi ovat seuraavat hoidot, joista hoitajasi muokkaa sinulle sopivan hoitokokonaisuuden:

Kasvohoito 60 tai 90 min (kosmetologeilta)
Selän alueen hoito 30, 45, 60 tai 90 min
Jalkojen hoito 30, 45 tai 60 min
Käsien hoito 30 tai 45 min
Selluliittihoito 60 min
Esimerkkejä hoidoista: (Hinnat vaihtelevat paikkakunta- ja hoitolakohtaisesti.)

  • Primavera Luomu Spa -kasvo- ja selkähoito 90 min. 78-90 €
  • Primavera Luomu Spa -käsihoito 45 min. 40-45 €
  • Primavera Luomu Spa -selkä- ja jalkahoito 90 min. 78-90 €
  • Primavera Luomu Spa -kiinteyttävä selluliitihoito reisille ja pakaroille 60 min. 52-60 €
  • Primavera Luomu Spa -kiinteyttävä selluliittihoito käsivarsille 45 min. 40-45 €

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan kokonaisvaltaisen, elämyksellisen luomuhoidon seuraavista hoitoteemoista:

Energisoiva Inkivääri Lime -hoito: Hoitotuotteisiimme sisältyvä ihoa kosteuttava kylmäpuristettu jojobaöljy sekä hoitava vihreä tee -uute yhdessä piristävän limen ja lämmittävän inkiväärin kanssa tuovat tullessaan puhdasta elämäniloa ja uutta energiaa.

Rentouttava Laventeli Vanilja -hoito: Laventeli ja vanilja rauhoittavat ja luovat sisäistä harmoniaa ja levollisuutta kiireiseen päivääsi. Oivallinen stressin kesytyshoito.

Heleyttävä Ruusu Tyrni -hoito: Aidon ruusuöljyn ylellinen tuoksu ja ruusun hyvin monitasoiset hoitavat ominaisuudet tasapainottavat ja harmonisoivat sekä kehoa että mieltä. Hoitotuotteina käytämme mm. aitoja luomulaatuisia ruusu- ja tyrniöljyjä.

Puhdistava Kataja Sypressi -selluliittihoito: Selluliittihoitotuotteisiimme sisältyvä katajanmarjaöljy vilkastuttaa pintaverenkieroa ja nesteaineenvaihduntaa. Merilevä puolestaan ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä lisää ihon elastisuutta. Luomulaatuinen aprikoosinkiviöljy sisältää runsaasti A-vitamiinia, mineraaleja ja rasvahappoja auttaen ihoa uusiutumaan.

PRIMAVERA Ruusu Granaattiomena -kasvohoitoelämys: Ylellinen kasvohoito kosmetologeilta. Hoidossa käytetään mm. Primaveran puhtaan, NaTrue-sertifioidun Ruusu Granaattiomena -luomu-ja luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita sekä Primaveran luomulaatuisia kasvi-ja siemenöljyjä, luomulaatuisia kukkavesiä ja erikoissavia. Tässä yksilöllisessä luomuhoitoelämyksessä myös kasvonaamio sekoitetaan läsnä ollessasi vain Sinua varten.

Primavera Luomu Spa® -hoitotuotteemme

Primavera Luomu Spa® -vartalohoidoissa ja Primavera Ruusu Granaattiomena -kasvohoidoissa käytettävät Primaveran luomutuotteet ja Primaveran puhdas, NaTrue-sertifioitu aito luomu- ja luonnonkosmetiikka (valittu yhdistelmä riippuu hoitokokonaisuudesta):

Luomulaatuiset kasvi- ja siemenöljyt
Aloe Vera -öljy
Aprikoosinkiviöljy
Arganöljy
Avokadoöljy
Cameliansiemenöljy
Granaattiomenansiemenöljy
Helokkiöljy
Johannes-eli mäkikuismaöljy
Jojobaöljy
Macadamiapähkinäöljy
Manteliöljy
Ruusunkiulukansiemenöljy
Seesamiöljy
Sheabutter eli karitevoi
Tyrniöljy
Luomulaatuiset kukkavedet (kukkaisvedet)
Appelsiininkukkavesi
Laventelivesi
Piparminttuvesi
Ruusuvesi
Santelipuuvesi (villilaatu)
Taikapähkinävesi
Tea Tree -vesi
Luonnon erikoissavet ja levät
Hektoriitti eli Rhassoul-savi
Valkoinen savi
Vihreä savi
Spirulina-levä
Primaveran puhdas, NaTrue-sertifioitu luomu- ja luonnonkosmetiikka
  • Primaveran Ruusu Granaattiomena -kasvojenhoitotuotteet (vain kosmetologeilla)
  • Primaveran Neroli Cassis ja Salvia Viinirypäle -kasvojenhoitotuotteet
  • Primaveran Inkivääri Lime, Laventeli Vanilja, Ruusu Tyrni, Kataja Sypressi -tuotelinjojen vartaloöljy, vartalovoide ja kylpyöljy sekä Kataja Sypressi -kuorintavoide

Lisäksi hoidoissa voidaan käyttää Primaveran luomulaatuisia 100 % eteerisiä öljyjä (jos hoitajana on aromaterapian ammattilainen). Hoitavat eteeriset öljyt valitaan henkilökohtaisesti asiakkaan tuoksumieltymysten ja tarpeiden mukaan.

Kotihoito - olennainen osa hyvinvointiasi

Hoitamalla itseäsi kotona valitsemaasi hoitoteemaan kuuluvilla tuotteilla hoito kantaa ja auttaa Sinua pidemmän aikaa. Ohjeita ja ideoita kotihoitoon saat halutessasi hoidon yhteydessä. Kotihoitotuotteita voit ostaa kätevästi mukaasi hoidon jälkeen (Primavera Ruusu Granaattiomena -tuotteita vain hoitavalta kosmetologilta). Kysy myös sarjahoitoja.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ylellisistä Primavera Luomu Spa® -hoidoista.