Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland
Ruusupuu Finland

Tekijänoikeudet

Käyttämällä Ruusupuu Finlandin ylläpitämää verkkopalvelua käyttäjä hyväksyy sivustoon liittyvät tekijänoikeudet ja alla olevat ehdot. Mikäli käyttäjä ei hyväksy niitä kokonaisuudessaan, käyttäjän tulee poistua verkkopalvelun sivuilta.

Nämä verkkosivut ja verkkokauppa eivät tarjoa mitään lääkinnällisiä neuvoja eivätkä minkäänlaista diagnoosia. Lääkärin tai muun terveydenhoitohenkilökunnan puoleen kääntymistä ei tule pitkittää eikä lääkityksen käyttöä pidä vähentää eikä lopettaa.

Kaikki verkkopalvelussa oleva informaatio, sisältö ja tuotekuvaukset on vain yleisellä tasolla annettua. Mitään vaatimuksia ei voida esittää sivustolla tai verkkokaupassa esitetyn johdosta.

Tuotemerkit
Sivustolla on useita Ruusupuu Finlandin omistamia rekisteröityjä tuotemerkkejä: Ruusuenergiaa®, Ruusuenergiatipat, Ruusuenergiaöljyt®, Ruusuterapia® ym. Myös "Iloa ja luonnollista kauneutta" sekä Primavera Luomu Spa®, Primavera Luomu Aromaterapia® ja Luomuruusu® ovat Ruusupuu Finlandille rekisteröityjä tuotemerkkejä. Lisäksi sivuilla on Primavera Life GmbH:n omistamia rekisteröityjä tuotemerkkejä ja kuvia. Lisäksi Ruusuenergiaa on Ruusupuu Finland:n aputoiminimi.

Kuvat ja tekstit
Sivustolla ja verkkokaupassa olevien kuvien ja tekstien ilman Ruusupuu Finlandilta etukäteen saatua nimenomaista, kirjallista lupaa tapahtuva kaikenlainen käyttö ja osittainenkin lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, julkaiseminen, muokkaus ja julkinen esittäminen on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Copyright © Ruusupuu Finland 1998-2017. Primaveran kuvien ja tekstien osalta: Copyright © Primavera Life GmbH 2000-2017. Ruusu-Akatemia Ky:llä on yksinoikeus Ruusuterapia®-itsehoitomenetelmän kouluttamiseen Suomessa ja ulkomailla. Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved.